Hlavní obsah

Nůž, kladivo, krev. Žena svedla na záchodě souboj s hadem

Novinky, nčs

Než půjdete na záchod, přesvědčte se, že v okolí nečíhá had. Mohl by vás totiž pořádně překvapit stejně jako thajskou ženu. Ta musela svést s plazem krvavý souboj, ze kterého vyšla s nepříjemným zraněním.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O incidentu informovala na sociálních sítích Chunya Sittiwichaiová, dcera ženy, kterou had napadl. Popis situace doprovodila fotkami, jež nahání hrůzu. „Chtěla bych říct, že nežijeme na samotě někde uprostřed ničeho, ale bydlíme v obydlené vesnici,” vysvětluje Sittiwichaiová.

„Nenapadlo by nás, že se něco takového vůbec může stát. Ale je to tak. Sama bych tomu nevěřila, dokud jsem to neviděla na vlastní oči,” říká mladá žena. Její matku v koupelně napadl had, který se zakousl do jejího těla.

Vystrašená žena se pokusila zakousnutého hada vzít a z těla jej odstranit, to se však nedařilo. Had se pomalu začal kolem ženy obtáčet a scény začaly připomínat horor.

„Její rána se začala zvětšovat, bylo to, jako kdyby ji někdo pobodal,” uvedla Sittiwichaiová. Její matka zavolala na pomoc syna, který se však hada bál a matce pouze podal nůž.

Ve třípokojovém bytě žije s rodinou šestimetrový obr

Koktejl

Tím však vystrašená žena nejdřív pořezala zejména sebe. Na pomoc tak přišla babička, která pomohla zakousnutého, avšak zraněného hada zpacifikovat. „Odhodili ho na zem a několikrát udeřili kladivem. Poté ho zamkli v koupelně,” popsala situaci Sittiwichaiová.

Zraněnou ženu převezli do nemocnice, kde rány od hada a nože lékaři zašili. Hada následně přijel do koupelny odchytit speciální tým odborníků. O jeho zraněních a stavu nejsou známy další informace.

„Moje máma je statečná žena, já bych okamžitě omdlela,” dodala Sittiwichaiová s tím, že nyní si záchod před každým použitím důkladně zkontroluje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám