Hlavní obsah

Notorický vtipálek vyhrál přes 22 milionů, nikdo mu nevěřil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michael Hoogerwerf z Iowy je mezi svými nejbližšími známý jako velký vtipálek, a tak mu nikdo ani nevěřil, že v loterii vyhrál milion dolarů, tedy v přepočtu více než 22 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmdesátiletý Michael Hoogerwerf si výherní tiket do loterie Mega Millions koupil na konci června v obchodě ve městě Davenport a hned následující den mu volala manažerka, že se stal výhercem milionu dolarů (přes 22 milionů korun).

„Byla z toho nadšená víc než já,“ řekl později při přebírání výhry. V tu dobu se totiž účastnil charitativní jízdy na motocyklech, ale sám přiznal, že později skupinu opustil a i s výherním tiketem se raději vydal domů.

Tam však narazil na problém, že mu nikdo nevěřil, a nejtěžší bylo přesvědčit jeho tři dcery. Ty tomu uvěřily až poté, co otce doprovodily k převzetí peněz do sídla loterijní společnosti. „Teď už mu naprosto věřím. Nebo je to jeho úplně nejlepší žert,“ měla stále drobné pochybnosti jedna z Michaelových dcer Melissa Heerenová.

Část peněz z loterie Michael použije na opravy a zvelebení domu a část padne na investice. „Ale úplně nejdřív si nechám do garáže zavést elektřinu,“ má jasno Michael Hoogerwerf.

V americké loterii někdo vyhrál miliardu dolarů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám