Hlavní obsah

Nikdo mu měsíce nevolal. Pak zjistil, že mu exmanželka nechala postavit náhrobek

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Jsem stále živý!“ Zejména tohle přání chtěl tlumočit pětasedmdesátiletý Alan Hattel ze skotského městečka Forfar, když se se svým příběhem svěřoval listu The Courier. Muž se divil, že mu už nikdo ze známých dlouho nevolal, pak zjistil, že jeho bývalá manželka nechala postavit na místním hřbitově náhrobek s jeho jménem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když Hattel zjistil, že jeho jméno je vytesáno na náhrobku, okamžitě se začal snažit o nápravu. „Lidé si myslí, že jsem mrtvý. Nikdo mi už čtyři měsíce nezavolal. Byl jsem zmatený, teď už ale vím proč,“ uvedl Hattel.

Jelikož je na náhrobku uvedeno i jméno jeho bývalé manželky, se kterou je už 26 let rozveden, bylo mu záhy jasné, odkud vítr vane. Hattel tvrdí, že jeho žena koupila místo na hřbitově a nechala připravit náhrobek, aby oba mohli být pohřbeni spolu.

„Vůbec nikdy jsem netvrdil, že bych chtěl být pohřben po boku mé exmanželky,“ rozčiloval se pro The Courier muž. „Vždyť já ani nechci být pohřben do země, já chci kremaci,“ dodal.

Příbuzní ze strany bývalé manželky se odmítli k celé věci vyjádřit. „Tohle je rodinná záležitost a budeme to řešit soukromě,“ uvedl jeden z členů rodiny.

Maďaři soutěžili v rychlosti kopání hrobů

Koktejl

„Jsme od sebe už šestadvacet let, není mezi námi žádná nevraživost, ale tohle mám problém vstřebat,“ uvedl ještě Hattel, který si se správou hřbitova dohodl, že náhrobek bude přikryt, aby nedocházelo k dalším omylům. „Najít svůj vlastní náhrobek na hřbitově, když jste ještě živý, to se vám nestává každý den,“ zakončil už s úsměvem Hattel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám