Hlavní obsah

Nicole Kidmanová: svatba s Urbanem nebude

Hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová se smála titulkům v bulvárním tisku, že si bude brzy brát country zpěváka Keitha Urbana. Trvá na tom, že jsou pouze velice dobří přátelé. Informoval ve středu server Femalefirst.

Článek

Kidmanová a Urban se dali dohromady v červenci loňského roku, ale oba dva tvrdí, že jde pouze o přátelství a přátelé také vždy zůstanou.

Kidmanová strávila s country zpěvákem Den díkuvzdání i Vánoce v domě jeho rodičů v Nashvillu. Na základě toho se objevily spekulace, že jsou zamilovaným párem a v březnu plánují svatbu.

"Jednoduše řečeno, oba dva si užívají skvělého přátelství. A i kdyby, osobní život mé klientky Nicole je pouze její osobní život a já ho nehodlám zveřejňovat," svěřil se serveru Femalefirst tiskový mluvčí Kidmanové Wendy Day.

Reklama

Související články

Nicole Kidmanová je čerstvě zamilovaná

Australská herečka Nicole Kidmanová má novou lásku. Je zamilovaná do country zpěváka Keitha Urbana. Ukrývané tajemství vyzradil herec Russel Crowe, napsal...

Nicole Kidmanová se bude v březnu vdávat

Herečka Nicole Kidmanová se údajně svěřila svým přátelům, že si chce vzít zpěváka Keitha Urbana, se kterým se posledních pár měsíců schází.

Výběr článků

Načítám