Hlavní obsah

Nicole Kidmanová je čerstvě zamilovaná

LOS ANGELES

Australská herečka Nicole Kidmanová má novou lásku. Je zamilovaná do country zpěváka Keitha Urbana. Ukrývané tajemství vyzradil herec Russel Crowe, napsal internetový server Ireland Online.

Článek

O vztahu Kidmanové a Urbana se spekulovalo již dříve, nyní je to však poprvé, co někdo informace potvrdil. Jako první o jejich možném vztahu informoval britský deník The Sun.

"V poslední době jsem s Nicole mluvil několikrát  a je zjevné, že je v současnosti spokojená. Vztah s Keithem jí poskytuje hodně štěstí. Mám z toho radost," uvedl Crowe.

Herečka od rozvodu s Tomem Cruisem prošla několika kratšími vztahy, v žádném z nich však trvale nezakotvila. Její kolega Crowe to vysvětlil tím, že slavné osobnosti mají se soukromým životem potíže a hodně riskují.

"Vztah, který je pořád jakoby pod mikroskopem, má jen hodně málo naděje, že bude skutečně fungovat," uvedl herec s tím, že ví, o čem mluví. Pár jeho vztahů se prý rozpadlo právě kvůli tomu, že s partnerkou nebyl skoro nikdy sám.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanovou urazila role lesbičky

Australská herečka Nicole Kidmanová se svěřila, proč na začátku filmové kariéry přišla o svou první hlavní roli. Odmítla totiž hrát lesbickou milostnou...

Kidmanová zrazuje dceru od herectví

Herečka Nicole Kidmanová lituje, že se dala na herectví, a své adoptované dceři stejnou kariéru prý zakazuje. Po dvou desetiletích herecké dráhy...

Výběr článků

Načítám