Hlavní obsah

Nicole Kidmanová se těší na přirozeně zvětšená prsa

LOS ANGELES

Herečka Nicole Kidmanová po dlouhém snažení konečně otěhotněla. Nový život pod srdcem nosící hvězda filmu Hodiny si toto štěstí nemůže vynachválit. S miminkem se jí totiž bouří v těle hormony, díky nimž se jí začala zvětšovat prsa. Australská rodačka nikdy nevynikala bujným poprsím, teď však tvrdí, že bude její poprsí konečně stát za to.

Článek

„Díky tomu, že jsem těhotná, budu mít větší prsa. To je jedna z těch mnoha dobrých věcí, na které můžu myslet, že s tím přijdou,“ prohlásila čtyřicetiletá herečka. Doufá také, že svému manželovi Keithovi pak porodí ještě několik dalších potomků a nezůstanou u prvního.

„Chci přivést toto dítě na svět bezpečně a šťastně, ale pak uvidíme. Keith a já bychom velmi rádi měli velkou rodinu. Ale v tuto chvíli jsem moc šťastná, nic víc bych si nepřála. Je to úžasné, že mám dostatek peněz a žiji tam, kde mohu pracovat jako žena v oboru, který chci dělat," pokračovala Kidmanová.

"Jsem ráda, že žiji na místě, kde mohou říct: ´Mám svůj domov, mám své manželství a jsem schopná následovat uměleckou dráhu a stále se starat o sebe i celou svou rodinu.´ Je to velmi požehnané, v čem žiji,“ dodala Nicole Kidmanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám