Hlavní obsah

Nicole Kidmanová je těhotná

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Konec dohadů a tápání. Nicole Kidmanová je skutečně těhotná. Hvězda Moulin Rouge přijela říct radostnou zprávu svému manželovi Keithu Urbanovi do léčebny v Kalifornii, kde se snaží odvyknout alkoholu. Podle magazínu National Enquirer herečka o svém těhotenství ví už od 29. října, kdy poprvé navštívila Kliniku Betty Fordové, kam nyní dochází pravidelně.

Článek

Podle zpráv se Nicole, která společně s exmanželem Tomem Cruisem adoptovala dvě děti - dnes třináctiletou Isabellu a o dva roky mladšího Conora - údajně před návštěvou lékaře o svém těhotenství ujistila nejprve pomocí dvou domácích testů.

"Keith měl ze zprávy neuvěřitelnou radost, ale byl i trošku nesvůj. Ví, jak moc chtěla Nicole počít dítě, ale on sám zrovna neprožívá nejlepší chvíle," citoval National Enquirer blízkého přítele slavného australského zpěváka country.

Keith a Nicole se vzali před čtyřmi měsíci v Australii a i přes Keithovy problémy vypadají stále jako zamilovaní novomanželé. Obzvláště, když se ruku v ruce procházejí zahradou kliniky a zamilovaně cvrlikají na lavičce.

Urbanovi se nicméně jeho pobyt v léčebně krátí. Původně v ní měl strávit třicet dní, přičemž nastoupil 19. října. Zda si léčbu prodlouží, není zatím známo. "Plně si vše uvědomuji a lituji bolesti, kterou jsem způsobil Nicole a všem, kteří mě milují," řekl Keith, jenž se dříve potýkal také se závislostí na kokainu.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová: Fyzická nevěra je OK

Duševní selhání je nejhorší způsob nevěry. S tímto názorem vyrukovala australská kráska Nicole Kidmanová. Zatímco duševní nevěra je podle jejího názoru...

Výběr článků

Načítám