Hlavní obsah

Nicole Kidmanová čeká dítě

Slavná australská herečka Nicole Kidmanová čeká se svým druhým manželem, zpěvákem country Keithem Urbanem, dítě. Šťastnou novinku prozradili s manželem svým nejbližším o vánočních svátcích, napsal britský list Daily Mail.

Článek

Pro čtyřicetiletou držitelku Oscara to bude první vlastní dítě. Z prvního manželství s hercem Tomem Cruisem má dvě nevlastní, Isabellu (14) a Conora (12). S Cruisem je adoptovali poté, co Nicole o dítě koncem 90. let přišla. Ani její druhé těhotenství v roce 2001 neskončilo dobře a herečka v době rozvodu s Cruisem samovolně potratila.

Kidmanová už potvrdila, že chce své filmové aktivity příští rok postupně utlumit. "Chci pouze co nejvíce času strávit s manželem," řekla listu. Termín porodu zatím zůstal utajen.

Rusovláska Kidmanová, která je jednou z nejpopulárnějších hollywoodských hereček, již dříve uvedla, že její manželství s Urbanem je jí přednější než kariéra.

Urban, nositel ocenění Grammy, strávil loni dva měsíce v odvykacím zařízení, ale podle agentury Reuters neprozradil, jaké závislosti se snažil zbavit. V minulosti se přiznal k návyku na kokain a vyjádřil vděčnost Kidmanové, že ho v detoxikační léčbě podporovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám