Hlavní obsah

Nezkušený hypnotizér omylem zhypnotizoval sám sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pět hodin strávil v transu mladý britský hypnotizér, který omylem zhypnotizoval sám sebe, když doma trénoval před zrcadlem. Sedmadvacetiletého Helmuta Kichmeira našla podle Daily Telegraphu manželka Joanna, když bez hnutí civěl na svůj obraz v zrcadle v jejich londýnském bytě. U sebe měl při tom knihu Hypnóza - medicína mysli.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Pokoušela jsem se ho zeptat, co se děje, ale neodpovídal. Pak jsem si všimla na pohovce knihy o hypnóze. Byla otevřená na straně 45, kde je kapitola Hypnotická anestezie. Došlo mi, že něco není v pořádku,“ uvedla hypnotizérova žena.

Před zrcadlo se muž postavil zhruba v 10 hodin a manželka ho tam našla po třetí hodině odpoledne. Vypadal prý jako zombie.

Kichmeier, jehož umělecké jméno zní Hannibal Umberto, si již dříve osvojil dovednost uvést sám sebe do transu, což mu na jevišti pomáhalo polykat meče. Naučil se to od hypnoterapeuta Raye Robertse, kterého také manželka okamžitě kontaktovala, aby muže přivedl zpět k vědomí. To se mu povedlo během telefonického hovoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám