Hlavní obsah

Newyorčan ušel přes 70 metrů se sekačkou trávy na bradě

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Ujít přes 70 metrů, a přitom tlačit elektrickou sekačku na trávu, není žádné umění. Ale zkuste to provést, když ji máte vybalancovanou na bradě! Newyorčan Ashrita Furman to ve čtvrtek dokázal a jeho absurdní výkon bude zaznamenám v Guinnessově knize rekordů. Pro něj to ale není nic neobvyklého. Na svém kontě už má přes 600 zápisů, včetně držitele nejvíce Guinnessových rekordů na světě, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ashrita Furman vytvořil rekord v chůzi se sekačkou vybalancovanou na braděVideo: Reuters

 
Článek

Muž zdolal se zapnutou sekačkou na bradě vzdálenost přesně 71,53 metru. Tím překonal svůj předchozí rekord o více než 50 metrů. „Připadám si skvěle. Cítím, že jsem překonal sám sebe. O hodně jsem překročil to, co jsem udělal dříve a jsem velmi, velmi šťastný,“ svěřil se Furman.

Rekordový rekordman

Furman za svůj život vytvořil více než 600 Guinnessových rekordů. Některé však byly překonány a v současnosti jich drží přes 200.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Newyorčan za svůj vytvořil přes 600 rekordůVideo: Reuters

Jako dítě ho prý fascinovala exotika a jeho předchůdci rekordmani. Svůj první rekord vytvořil v roce 1979, kdy zaskákal 27 tisíc panáků (jumping jacks). Mezi jeho další tituly patří třeba nejrychleji uběhnutá míle s mlékem na hlavě, řada kousků s obručí či skákací tyčí pogo nebo strkání pomeranče nosem na jednu míli za nejkratší čas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám