Hlavní obsah

Nevěstu přivedl k oltáři muž, který má srdce jejího otce

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Swissvale

Většina svatebních obřadů bývá alespoň do jisté míry emocionální záležitostí. Svatba Američanky Jeni Stepienové ze Swissvale u Pittsburghu byla ale ještě o něco více dojemná, než obvykle bývá zvykem. K oltáři ji totiž dovedl muž, kterému kdysi transplantovali srdce jejího otce, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž s transplantovaným srdcem odvedl k oltáři dceru svého dárceVideo: Reuters

 
Článek

Otec Stepienové byl zavražděn v roce 2006. Jeho srdce dostal Arthur Thomas, kterému tehdy bez transplantace zbývalo jen pár dní života.

„Jsem tak vděčná, že tady dnes mohl být můj otec přítomen duchovně, ale že zde byla i část jeho fyzické bytosti. Bylo to pro nás opravdu mimořádné,“ poznamenala dojatá nevěsta.

Za deset let, co žije Thomas s transplantovaným srdcem, se nikdy se Stepienovou nesetkal. Byli však celou dobu v kontaktu. „Co by mohlo být větší ctí než vést k oltáři dceru muže, jehož srdce jste dostali. Větší poctu si neumím ani představit,“ prohlásil Thomas.

Ten kvůli veselce přicestoval z New Jersey a nevěstu spatřil poprvé v životě tváří v tvář v den její svatby.

Reklama

Výběr článků

Načítám