Hlavní obsah

Netradiční nabídka sňatku vyjde na 2,25 miliónu korun

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bohatí muži a ženy, kteří chtějí co nejdříve vstoupit do svazku manželského se svým protějškem snů, mají ve Velké Británii jedinečnou možnost zapůsobit. Výjimečnou nabídku k sňatku mohou nyní vypsat přímo obřími písmeny na plochu letiště. Podmínka je prostá - stačí předem zaplatit čtyřicet pět tisíc liber (asi 2,25 mil. Kč).

Foto: Jitka Chromá
Článek

S netradičním nápadem přišla společnost Flightpath Media, která za příslušnou sumu do zelené plochy namaluje jednoduchý vzkaz: "Paní X/Pane Y, vezmete si mě?". Nápis bude dobře viditelné zejména ze vzduchu.

Každé z písmen totiž měří téměř osmnáct metrů.

Zájemci, piště

V ceně služby je rovněž výlet vrtulníkem. Ze země totiž poselství příliš nevyniká. Při pohledu ze vzduchu se ale údajně zlomí každá/ý a vysloví tolik očekávané: ANO.

Když je ruka v rukávě, helikoptéra dosedne opět na letiště a milenci odjíždějí rovnou do pětihvězdičkového hotelu, kde mají předplacené dvě noci v luxusním pokoji. Klienti si dále k horentní sumě za "námluvy snů" připlácejí v případě, když chtějí popíjet šampaňské, jíst a obklopit se květinami.

Neodradila-li vás cena, můžete si vše objednat na internetové adrese eBay.

Reklama

Výběr článků

Načítám