Hlavní obsah

Neobvyklé svatby roku 2007

ČTK, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2007 byl v mnoha ohledech výjimečný. Stejně jako v předchozích letech, není bez zajímavosti ohlédnout se, co se v daném roce stalo. Například mírně podivných svateb se odehrálo hned několik.

Článek

Životní sílu prý čerpá nejstarší protestantský pastor v Nigérii přímo od boha. Reverend Samuel Akinbode Sadela to prohlásil při svatebním obřadu v Lagosu, když se ve svých 107 letech potřetí ženil - s třicetiletou Christianou.

Ne všechny ženy pobuřuje polygamie, což dokazuje případ ze Saúdské Arábie. Jedna tamní žena odpověděla na nabídku k sňatku podmínkou: chtěla, aby si její nastávající vzal také její dvě kolegyně z práce. Byly to dvě další učitelky a muž přes všechnu lásku váhal. Kývnul, až když ho povzbudili přátelé.

Nejvyšší muž na světě, 236 centimetrů vysoký Pao Si-šun, se oženil se ženou, jež je o třetinu menší (168 centimetrů) a téměř o polovinu let mladší. Tradiční mongolský svatební obřad se konal v Čingischánově resortu nedaleko města Erdos.

Třiatřicetiletý muž z jižní Indie se oženil s fenkou při tradiční hiduistické svatbě, aby odčinil hřích, který spáchal ukamenováním dvou jiných psů.

Třiatřicetiletý muž z jižní Indie se oženil s fenkou při tradiční hiduistické svatbě, aby odčinil hřích, který spáchal ukamenováním dvou jiných psů.

Ženicha přesvědčil astrolog, že se tím zbaví prokletí. Potulná fena, kterou za nevěstu vybrala ženichova rodina, byla navíc oblečená v tradičním sárí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám