Hlavní obsah

Nejpropíchanější muž světa má téměř 300 náušnic v intimních partiích

Novinky, vrb
Dortmund

Jaké to je, když je tělo skrz naskrz prošpikované náušnicemi? Stačí se zeptat muže, který jich má jen v oblasti intimních partií neuvěřitelných 278.

Nejpropíchanější muž světa má téměř 300 náušnic v intimních partích

 
Článek

Němec Rolf Buchholz je ve věku, kdy se většina pánů chce prezentovat seriózně a bez větších vizuálních výstřelků. To ale není jeho případ. Naopak. Je mu 54 let a zakládá si na extravaganci.

Na ulici ho rozhodně nepřehlédnete. Jeho tělo je na některých místech doslova jako cedník. Jen v obličeji má údajně 94 náušnic a na intimních místech dokonce 278.

Silný vztah k tomuto zdobení těla v sobě prý objevil až po čtyřícítce. Od té doby je ale piercingem doslova posedlý. Podobně je na tom se vztahem k tetování. Je jím celý pokrytý. To ale pochopitelně takovou pozornost nepřitahuje. Náušnice jasně vedou. Lidé se podivují nad tím, jak s takovou dávkou v obličeji může vůbec mluvit.

Buchholz, IT specialista z Dortmundu, se s oblibou ukazuje na akcích spojených s tematikou tělesných modifikací. Má velmi kladný vztah k bolesti a nezřídka provozuje bizarní aktivity. Nechává se například za kůži věšet na háky. Pochopitelně je zapsán v Guinnessově knize rekordů jako nejpropíchanější člověk na světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám