Hlavní obsah

Nejmenší taneční klub mají v Anglii. Je v telefonní budce

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv to není oficiálně potvrzené Guinnessovou knihou rekordů, menší klub než ten v britském Kingsbridge nejspíš nenajdete. Nachází se totiž ve vysloužilé telefonní budce a vejde se do ní jeden člověk. Nebo dva, když se mají hodně rádi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V bývalé telefonní budce vznikl nejmenší noční klub na světěVideo: Reuters

 
Článek

Telefonní budky kdysi bývaly pýchou Británie, v dnešní době jim ale kvůli moderním technologiím odzvonilo a společnost British Telecom je rozprodává. Prodaná budka v Kingsbridge má číslo 5000.

Zakoupila ji radnice a rozhodla se z ní udělat taneční klub. Nechybí jí nic, ani disko koule, blikající světla a hudba, která hraje disko hity s telefonní tematikou. DJ by se do budky už nevešel, a tak si návštěvník může hudbu zvolit stisknutím tlačítka na číselníku.

„Chtěli jsme budku zachovat, zároveň z ní ale udělat něco odlišného,“ uvedl radní Chris Povey. Vstupné stojí přesně jednu libru a veškerý výtěžek je věnován na místní charitu jménem @115.

Budka aspiruje na nejmenší klub světa. Rekord musí ještě potvrdit Guinnessova kniha rekordů. V té je zatím zapsán mobilní Club 28 z britského Rotherhamu, do kterého se vejde šest tanečníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám