Hlavní obsah

Nejkurióznější přání hotelových hostů: Přineste mi na pokoj jednu fretku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotelový řetězec Best Western zveřejnil nejkurióznější přání, která mají hosté na pokojovou službu a dal k dobrému zajímavosti ze svých britských poboček. Některé požadavky byly vskutku bizarní.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Mohli byste mi na pokoj poslat fretku, prosím?" zněl požadavek jednoho hosta, který vyvolal na druhé straně telefonní linky krátké ticho. O zvíře si prý zažádal host, který šel navštívit menší přehlídku zvířat a nechtěl se tam dostavit bez čtyřnohého mazlíčka.

Jiný zákazník požádal o solný peeling, který mu měl odstranit falešné opálení, které se ani trochu nepovedlo. Objevil se i takový chytrák, který si zažádal o pokoj s výhledem na moře. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby tak neučinil v Birminghamu. Personál mu tedy slušně oznámil, že nejbližší přímořský resort se nachází 172 kilometrů daleko.

Zaměstnance překvapily i žádosti o postel navíc pro panenku, velký pokoj v přízemí, aby si tam mohl host zaparkovat s motorkou či žádost od jednoho podivína, který prosil o zaslání ducha na pokoj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám