Hlavní obsah

Nejkurióznější parkovací místo? Balkón ve výšce dvaceti metrů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev

Reklamní kampaň, vtípek majitele, frustrace nedostatkem parkovacích míst nebo pomsta milenky? To jsou otázky, které se vznášejí nad autem, které v ukrajinském Kyjevě parkuje na balkóně ve výšce 20 metrů. K povedenému kousku se ale zatím nikdo nepřihlásil.

BEZ KOMENTÁŘE: Na balkóně ve třetím patře stálo auto

 
Článek

Poněkud vyvedeni z míry byli obyvatelé Kyjeva, když spatřili červenou Toyotu Yaris na balkóně obytného domu. Automobil je viditelný z velké dálky a poutá na sebe značnou pozornost. Je pravděpodobné, že balkón se zaparkovaným vozem je momentálně nejfotografovanějším místem ukrajinského hlavního města.

Vůz se na balkón rozhodně nemohl dostat vnitřkem domu, musel ho tam vyzvednout jeřáb. To by ovšem vyžadovalo značnou zručnost jeřábníka. Vyzvednout auto do třetího patra bez poškození domu, to je totiž opravdový kumšt.

Pravděpodobně se proto jedná o pouhou maketu skutečného vozu, kterou na balkón umístila automobilka nebo jeden z prodejců. Ti však zatím tajemně mlčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám