Hlavní obsah

Nejkrásnější na světě je Bondova milenka

Novinky, Lenka Hloušková, DPA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Nejkrásnější na světě je 34letá herečka Hally Berryová, poslední známá milenka kultovního filmového hrdiny Jamese Bonda. Tvrdí to alespoň nejnovější vydání amerického společenského časopisu People, který zveřejnil padesátku nejkrásnějších lidí planety.

Foto: Josef Zajíc

Druhý den Festivalu akčního umění MALAMUT 2011 byl zahájen taneční rozcvičkou.

Článek

"Jako barevná žena jsem na toto ocenění nesmírně pyšná. Znamená to, že některé věci uvnitř společnosti se opravdu mění," uvedla k ocenění Berryová při představení čísla časopisu v New Yorku. V nominaci se celkově ocitla už po sedmé. "Být krásná není vůbec lehké. Stále hlídáte váhu. Jím prakticky jen kuřata, ryby a přírodní rýži. Pravidelně cvičím. Nejdůležitější je ale cítit se dobře psychicky," přidala čtenářkám osvědčenou radu na krásu.  

Kralují herečky a zpěvačky

I na dalších stupních padesátky světových krasavců a krasavic se umístily především hvězdy filmového plátna. V letošním ročníku vysoké příčky obsadily například herečky Nicole Kidmanová, Salma Hayeková, Susan Sarandonová a její dcera Eva Amurriová, Catherine Zeta-Jonesová, Jennifer Anistonová, Queen Latifahová, Julianne Mooreová, Jennifer Lopezová a 16letá dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsenovy. Zastoupeny jsou ale také zpěvačky, mimo jiné Britney Spearsová, Norah Jonesová a Lisa Marie Presleyová.

Do čela mužského žebříčku se dostal herec Ashton Kutcher. Následují jeho kolegové Ben Affleck, George Clooney, Colin Farrell či Leonardo DiCaprio. Nechybí ale i profesionální basketbalista Tony Parker a tanečník flamenga Farruquito. Rekord v účasti mezi elitou dokonalých těl a tváří patří herečce Julii Robertsové, jež se ve výběru People ocitla už po osmé. 

Reklama

Související články

Halle Berryová sama sobě připadá ošklivá

Hollywoodská herečka a držitelka Oscara, Halle Berryová, prohlásila, že sama sobě připadá ošklivá. Po své roli v posledním filmu o Jamesi Bondovi - Dnes...

Výběr článků

Načítám