Hlavní obsah

Nechala si do karantény poslat dronem cigarety, bude je mít s tučnou přirážkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádný balík stála touha po nikotinu jistou Australanku, která tráví povinnou karanténu v jednom z hotelů ve městě Gold Coast ve státě Queensland. Sofistikovaný způsob doručení kuřiva totiž neunikl pozornosti okolí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K situaci došlo u hotelu Crowne Plaza minulou neděli. V blízkosti hotelu, který v době pandemie slouží jako zařízení pro pobyt lidí s nařízenou izolací, se vznesl do vzduchu dron, který měl do jednoho z oken dopravit cigarety vášnivé kuřačce.

Utajená operace nicméně neunikla hotelovému personálu, který upozornil policii, a dotyčná žena, pro kterou byly cigarety určeny, byla pozvána „na slovíčko”. Vzhledem k tomu, že porušila nastavená pravidla, tedy „žádný kontakt s okolním světem”, bylo poměrně jasné, že pokutě se nevyhne.

Pronásleduje mě dron, volala posily skotská policistka. Byl to Jupiter

Koktejl

Nejmenovaná žena podle australského serveru 9news.com zaplatila pokutu ve výši 1300 australských dolarů, tedy v přepočtu přes 20 tisíc korun. Když k tomu ještě připočítá cenu cigaret, jejichž cena patří v Austrálii k těm nejvyšším na světě, vyjde ji chuť na tabák draho.

Pokuta hrozí také muži, který dron ze země ovládal. Za porušení pravidel ho pro změnu popohání tamní Úřad pro bezpečnost letectví.

Reklama

Výběr článků

Načítám