Hlavní obsah

Natáčení posledního dílu Přátelé pokazili dealeři

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Při natáčení posledních okamžiků fiktivního života protagonistů seriálu Přátelé vtrhla na scénu drogová policie a zatkla dva muže týmu, šestačtyřicetiletého Ricarda Jacoba a třiatřicetiletého Wilmana Martineze. Oba muži teď čelí obvinění z držení a distribuce zakázaných omamných látek.

Foto: Jitka Sobotková

Josef Dufek (vlevo) přebral ocenění pro šampiona Mikulovských vinných trhů 2014.

Článek

Pro pracovníky filmových ateliérů to byl obrovský šok. Všichni pomocníci i hvězdy seriálu ve studiích Warner Bros se nestačili divit. Zásah policie totiž více než realitu připomínal akční scénu. A opravdu, někteří přítomní se domnívali, že se skupinka herců spletla a vtrhla do špatného ateliéru.

Podle oficiálních zpráv se však skutečně jednalo o dealery drog, kteří zaměstnancům studií prodávali kokain a marihuanu. Odhaleni a zadrženi byli na základě vyšetřování, na němž se podíleli policisté a spolupracující vedení studií.

Slzy dojetí vystřídalo zděšení

"Objevuje se tady celá řada fám a pomluv, že do drogové aféry byli zavlečeni herci a zaměstnanci seriálů Přátelé a Pohotovost nebo dokonce vrcholní producenti studia. Přesto nemůžu jmenovat nikoho, kdo s policií spolupracoval a informoval ji o indiciích vedoucích k odhalení těchto zločinců," prohlásil seržant William Barry.

V šoku byli také samozřejmě "Přátelé", Jennifer Anistonová alias Rachel, Courteney Coxová jako Monika, Lisa Kudrow vulgo Phoebe, Matthew Perry v roli Chandlera, Matt LeBlanc alias Joey i David Schwimmer jako Ross. Konec natáčení populárního seriálu byl totiž opravdu divoký, a tak slzy nostalgie nahradilo zděšení.

Reklama

Související témata:

Související články

David Schwimmer se chystá na svatbu

David Schwimmer bude další hvězdou seriálu Přátelé, která strčí hlavu do chomoutu. Sedmatřicetiletý herec, který v populárním seriálu hraje Rosse Gellera,...

Seriál Přátelé je pro Číňany příliš sexy

Populární seriál Přátelé nepřijímají diváci všude na světě se stejným nadšením. V Číně byl přijat rozporuplně a místní úřady ho vyhodnotily jako příliš smělý,...

Výběr článků

Načítám