Hlavní obsah

Naštvaný pošťák připsal do cizího dopisu sprosté nadávky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Postarší pár z Velké Británie byl při čtení dopisu naprosto šokován a znechucen. K textu od pisatele totiž kdosi připsal pár sprostých nadávek. Později vyšlo najevo, že je připojil rozlícený listonoš, který v obálce marně hledal peníze. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Staré Hrady

Hradozámecká noc na Starých Hradech.

Článek

"Drazí klienti, museli jsme otevřít vaši zásilku, neboť jsme v ní hledali peníze či kreditní kartu. Ani jedno jsme nenašli, takže si svůj dopis strčte do ...," dočetli se manželé Killovi.  

"Příště to zařiďte tak, aby v obálce nějaký finanční obnos byl. S přátelským pozdravem, vaše pošta," zakončil listonoš svůj ručně psaný vulgární vzkaz a přiložil jej k původnímu dopisu, v němž místní náboženská organizace Killovým děkovala za jejich účast na církevním setkání.

Adresát byl zhnusen

"Byl jsem zhnusen," vypověděl později 72letý William, který si i s chotí na neslušný dopis postěžoval. "Bylo to, jako by se někdo vloupal do domu," popsal stařík své pocity.

Poštovní úřad Royal Mail se důchodcům obratem omluvil a zaslal jim kytici. Kromě toho je ujistil, že celou záležitost prošetří.

Pošťák zřejmě nad zněním textu dlouho přemýšlel, neboť dopis byl navíc doručen s měsíčním zpožděním.

Reklama

Související témata:

Související články

Listonoš před Vánoci vyhodil poštu

Britský pošťák na letošní Vánoce určitě nebude vzpomínat s radostí. Líný listonoš si chtěl ulehčit práci a doručovaných balíků a dopisů se jednoduše zbavil....

Naštvaný listonoš vysypal poštu do fontány

Zaměstnanec francouzské pošty ve městě Carcassonne na západě země galského kohouta vyhodil zásilky za celý jeden den do vody ve fontáně na náměstí. Vyjádřil...

Výběr článků

Načítám