Hlavní obsah

Nastražili fotopasti na pumu. Zachytily všechno možné, jen ne pumu

Novinky, vps

V americkém městečku Gardner v Kansasu měli několik hlášení o výskytu pumy. Ty se tam obvykle nevyskytují, ale tamní policie se to rozhodla prověřit a na vytipovaná místa umístila na pár dní fotopasti. Pumu se vyfotit nepodařilo, ale objevily se jiné zajímavé objekty.

Foto: Gardner Police Department

Tohle rozhodně není puma...

Článek

„S radostí oznamujeme, že jsme neviděli žádnou pumu. Ale některé snímky nás překvapily,“ uvedla tamní policie v prohlášení.

Policista Lee Krout prozradil webu USA Today, že očekával fotky kojotů nebo mývalů, což se mu potvrdilo, protože první z šelem se na pár snímcích opravdu objevila. Jenže pohybem aktivovaných fotopastí si všimli vtipálci a rozhodli se, že se také nechají zvěčnit.

Foto: Gardner Police Department

Jedna z fotopastí zachytila kojota...

Foto: Gardner Police Department

... pak se ale situace trochu zvrtla.

„Na jedné z prvních fotek se objevil muž v kostýmu gorily a díval se přímo na foťák. Bylo to opravdu vtipné,“ řekl Krout.

A tím to neskočilo, dál se objevil třeba člověk v kostýmu vlkodlaka, Santa Claus a další postavy. Krout si myslí, že se jednalo o dvě různé skupiny lidí, kteří se po několik dní fotili.

Foto: Gardner Police Department

Gorily v hlavní roli.

Policejní oddělení města Gardner se rozhodlo ocenit snahu vtipálků a snímky zveřejnilo na své facebookové stránce. Identitu osob se zjistit nepodařilo a policii, která ocenila, že v okolí fotopastí nezanechali žádný nepořádek, se nikdo sám nepřihlásil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám