Hlavní obsah

Náraz vyhodil řidiče na Ukrajině při nehodě z auta. Zvedl se a odběhl do bezpečí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na křižovatce v ukrajinském městě Kolomyja, které leží v Ivanofrankivské oblasti, se v neděli střetla tři auta. Do nemocnice bylo převezeno sedm lidí včetně tří dětí, nikdo však nemusel zůstat v péči zdravotníků přes noc. Největší štěstí měl patrně řidič, jehož auto se po nehodě převrátilo. Náraz ho doslova vyhodil z okna, muž se ovšem ihned postavil na nohy a odběhl do bezpečí.

Foto: Profimedia.cz

Řidič byl při nehodě vymrštěn z auta.

Článek

Hromadnou nehodu zachytila bezpečnostní kamera. Na záběrech je vidět, jak bílý fiat projíždí křižovatkou, když do něj z jeho levé strany narazí stříbrný mercedes.

Náraz odmrštil bílý vůz na šedou mazdu, která stála na opačné straně křižovatky. Při tom se fiat přetočil a dopadl na střechu.

Takřka současně s dopadem auta na střechu z něj také rozbitým okýnkem vypadl řidič. Muži se jako zázrakem nic nestalo, postavil se ihned na nohy a odběhl do bezpečí.

V mercedesu se nacházeli celkem čtyři pasažéři včetně dvou dětí, v mazdě žena s dítětem a ve fiatu pouze řidič. Všichni byli odvezeni do nemocnice na vyšetření, nikdo z nich však neměl závažná zranění, a tak byli v ten samý den propuštěni.

Reklama

Výběr článků

Načítám