Hlavní obsah

Nákladní vůz havaroval na mýtné stanici. Auta zalily stovky litrů piva

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič projíždějící v pátek 21. září mýtnou stanicí v indickém státě Rádžasthán jistě netušil, že za pár okamžik bude on i jeho SUV zalito tisíci litry piva. Kamión narazil do betonového hrazení a do vzduchu vylétly stovky lahví plněných zlatavým mokem. Při nehodě byl řidič nákladního auta zraněn, je ale mimo ohrožení života.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na auto se z kamiónu vysypal náklad pivaVideo: AP

 
Článek

Nehoda, kterou zachytily bezpečnostní kamery, se stala krátce před půl čtvrtou odpoledne místního času. Řidič nákladního vozu narazil do betonového hrazení rozdělujícího jednotlivé pruhy u budek, kde se platí mýtné.

Náraz vymrštil do vzduchu krabice plné lahví piv, vůz jedoucí před náklaďákem zalila mohutná pivní sprcha plná skleněných střepů. Řidič nákladního vozu byl při incidentu zraněn a převezen do nemocnice. Je ve vážném stavu ale mimo ohrožení života.

Hrůzostrašně vypadající nehoda nicméně neodradila ostatní, kteří prohledávali trosky a s nepoškozenými láhvemi utíkali z místa činu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám