Hlavní obsah

Nahá žena v Kalifornii uvázla mezi budovami ve dvaceticentimetrové mezeře

Hasiči ve městě Santa Ana v americké Kalifornii v úterý zachraňovali nahou ženu, která uvázla mezi budovami ve dvaceticentimetrové mezeře. Na místo je přivolali lidé, kteří zaslechli její naříkání a volání o pomoc. Záchranná operace trvala podle serveru Newsweek dvě a půl hodiny.

Foto: Profimedia.cz

Město Santa Ana v americké Kalifornii.

Článek

Volání ženy zaslechli zaměstnanci dvou podniků s automobily, pomoc však přivolali až zhruba po 20 až 30 minutách, neboť dlouho netušili, odkud volání přichází.

„Můj bratr slyšel někoho plakat nebo křičet. Mysleli jsme si, že to je soused, který ztratil psa,“ řekl televizi NBC Los Angeles William Mudawar, jeden z tamních pracovníků.

Hasiči na místo dorazili krátce po druhé hodině odpolední. Aby ženu lokalizovali, museli vylézt na střechu a následně v budově vyvrtat malou díru, kterou prostrčili kameru.

Díky ní ženu viděli a mohli tak bezpečně vytvořit díru větší, pomocí níž ji dostali do bezpečí.

„Největší výzvou bylo provrtat se dostatečně blízko, abychom ji dostali ven bez toho, aniž bychom ji tahali tím malým otvorem. A taky abychom se vyvarovali toho, že na ni část zdi spadne a zraní ji,“ vysvětlil šéf místního hasičského týmu Thanh Nguyen.

Ženu, která byla k překvapení všech nahá, z 20centimetrové mezery vymanili o půl paté odpoledne, tedy téměř dvě a půl hodiny po příjezdu na místo.

Podle Nguyena byla při vědomí a po krátkém ošetření zdravotnických záchranářů byla převezena do nemocnice.

Podle vyjádření hasičského týmu na Twitteru se žena nesvěřila, jak se do mezery dostala a proč byla zcela nahá.

Reklama

Výběr článků

Načítám