Hlavní obsah

Na ženu zaútočila zatoulaná kočka, které se ujala

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michigan

Američanka Maxx z Michiganu se v létě ujala zatoulané kočky. Ta se jí ale škaredě odvděčila. Před pár dny, když žena chtěla vyvenčit psa své matky, na něj začala kočka útočit. Maxx ho chtěla chránit, a tak kočka nakonec tvrdě vyjela po ní, informoval server myfoxdetroit.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena chránila psa před kočkou, ta ji ošklivě napadla

 
Článek

Američanka se kočku nejdřív snažila odehnat tím, že na ni kopala sníh, zatímco pes čekal v bezpečí za plotem. Kočka chvíli jakoby ustupovala, pak ale vyrazila k útoku. Najednou skočila ženě na hlavu a žena upadla.

„První reakcí bylo sundat ji ze sebe. A když jsem ji chtěla setřást, cítila jsem její zuby,“ popsala útok Maxx. S ránou na čele a škrábanci na tvářích pak skončila v nemocnici.

Buddy byla následně odchycena a musela podstoupit testy na vzteklinu. Poté úřady nařídily její utracení, a to i přesto, že výsledky testů byly negativní. „Když si pro ni přijeli, nemohla jsem se na to dívat, protože jsem věděla, co ji čeká,“ dodala Maxx.

Ta má doma další tři kočky a rozhodně na ně kvůli jednomu incidentu nezanevře, nechala se slyšet.

Reklama

Výběr článků

Načítám