Hlavní obsah

Na veřejnost unikly záběry z tajné schůzky Krále popu s africkým diktátorem

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když v roce 1998 navštívil Michael Jackson africkou zemi Zimbabwe, byla to tehdy přísně utajená akce. Král popu, který v zemi hodlal investovat, se setkal s tehdejším prezidentem Robertem Mugabem a jeho chotí. Video po 22 letech zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na veřejnost unikly dosud neznámé záběry Michaela Jacksona s diktátorem Robertem Mugabem z roku 1998Video: AP

 
Článek

Americký zpěvák dorazil do africké země v listopadu roku 1998. Investovat plánoval do hotelového komplexu v okolí Viktoriiných vodopádů.

Na doposud nezveřejněných záběrech ze setkání s Mugabem Jackson vystupuje ze svého červeného BMW a po vřelém pozdravu s diktátorem políbil ruku jeho ženě.

Po společné diskuzi týkající se investic se zpěvák zúčastnil v zimbabwské metropoli Harare večírku a v okolí hotelu rozdal několik autogramů fanouškům, kteří se o jeho návštěvě dozvěděli, informovala AP.

Michael Jackson si o filmové role říkal osobně

Kultura

O tom, zda nakonec popová hvězda skutečně v africké zemi prostřednictvím společnosti United Pacific, ve které měla podíl, skutečně investovala, AP neinformovala.

Michael Jackson zemřel v roce 2009. Autoritářský vůdce Robert Mugabe, který byl prezidentem země v letech 1987 až 2017, podlehl loni ve věku 95 let dlouhé nemoci.

Zemřel autoritářský zimbabwský exprezident Mugabe

Svět

Reklama

Výběr článků

Načítám