Hlavní obsah

Na terénní auto se převrátil kamión, nezranění pasažéři vylezli z jeho kabiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedaleko města Lichfield v anglickém hrabství Staffordshire došlo v úterý odpoledne ke kuriózní autonehodě. Jeden z kamiónů se převrátil na stranu a spadl na osobní automobil, který se tak dostal do jeho kabiny. Zatímco pasažérům osobního auta se podařilo z pasti vymanit, aniž by byli zraněni, řidič kamiónu zůstal uvnitř zaklíněný. Po hodině byl ale vyproštěn a převezen do nemocnice, píše server birminghammail.co.uk.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Incident se odehrál v úterý kolem půl čtvrté odpoledne a na místo dorazila sanitka, hasiči, policie i letecká záchranná služba.

Bezpečnostní složky našly po příjezdu kamión ležící na straně a řidiče uvězněného v jeho kabině. Po bližším zkoumání si ale všimly také osobního vozu značky Range Rover, který se s překvapením všech nacházel uvnitř kamiónu.

„Pasažéři osobního automobilu se nacházeli venku. Ovšem řidič kamiónu, kterému bylo něco přes dvacet let, byl uvězněn uvnitř vozidla po dobu asi 60 minut,“ řekla mluvčí tamní záchranné služby.

„Náš tým spolupracoval s hasiči na jeho vyproštění. Muž utrpěl lehké poranění ramene a obličeje. Lékaři ho na místě zbavili bolesti a plně ho imobilizovali,“ dodala s tím, že byl následně převezen sanitkou do nemocnice a letecká záchranná služba byla z místa odvolána.

Reklama

Výběr článků

Načítám