Hlavní obsah

Na svatební hostině snědli jednoho ze svatebčanů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PUERTO PRINCESA

Než přijmete pozvání na svatební hostinu, nenápadně si zjistěte, co se na ní má konzumovat - abyste nedopadli jako jeden host na filipínské svatbě, který tu posloužil jako hlavní chod. Podle informace agentury AFP byly na jihofilipínském ostrově Palawan zatčeni čtyři lidé, kteří si upekli nad ohněm a následně spolu s ostatními hosty snědli jednoho ze svatebčanů.

Foto: Anna Čelouchová

Malý cestovní necesér obsahuje sadu jídelních příborů, vývrtku i pouzdro na párátka.

Článek

V polovině července se Benjie Ganay dostavil jako host na svatbu, kde se náhodou dotkl zadních partií dcery jednoho z hostitelů, Eladia Bauleho. Tomu se to ale ani trochu nelíbilo, a tak se synem náležitě posilněni alkoholem provinilce zabili, upekli, ochutnali a pak naservírovali dalším nepříliš střízlivým svatebčanům.

Policie však pro tyto kulinářské výstřelky ukázala pramalé pochopení. Dle komisařky Perly Bacuelové z města Narra se na záležitost přišlo až o osm dní později díky doznání synovců hlavního pachatele. Oba tvrdí, že se smrtí oběti nemají nic společného a že ke konzumaci masa z ní byli přinuceni.

Policie nevylučuje, že někteří z podezřelých jsou zapleteni i do dalších zmizení lidí na ostrově, která jsou registrována od roku 1980. Rovněž se vyšetřuje, jestli Eladio Baule nepatří k nějaké neobvyklé sektě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám