Hlavní obsah

Na svatbu dorazil i zvědavý medvěd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když pořádáte svatbu poblíž ekoparku, může se vám stát, že na hostinu dorazí i nezvaný a překvapivý host. Přesně to se stalo na svatbě v mexickém Monterrey, kam zavítal zvědavý medvěd.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na svatbu zavítal medvědVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Svatba se odehrála v sobotu 23. října nedaleko Ekologického parku Chipinque na severu Mexika. Překvapivé setkání zachytila pětadvacetiletá Angie Disaová a video následně zveřejnila na sociální síti Tik Tok.

Protože se svatba jejího bratrance konala nedaleko divočiny, Disaová uvedla, že všichni hosté byli srozuměni s tím, že na svatbu se nějaké zvíře zatoulat může. „Už v pátek jsme viděli nedaleko hotelu jedno nebo dvě medvíďata,“ uvedla Disaová.

Turista chtěl v polských Tatrách selfie s medvědem, šelma ho zranila

Zahraniční

A tam, kde jsou medvíďata, zpravidla bývá i medvědice. Ta hosty poctila svou návštěvou přímo na hostině o den později. Personál okamžitě vyzval hosty, aby se nehýbali. Možná i proto, že byli varováni předem, hosté bez výhrad poslechli. Personál pak hlukem medvědici vyhnal zpět do lesů.

„Nejlepší, co jsme mohli udělat, bylo zůstat v klidu, jíst svoje jídlo a prostě počkat, dokud se s tím personál nevypořádá,“ uvedla Disaová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám