Hlavní obsah

Na křižovatku v Londýně spadl mohutný strom, těsně minul chodce

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Neuvěřitelné štěstí měla dvojice, která šla v sobotu odpoledne po ulici v Eelingu na západě Londýna. Přímo před ní totiž vítr vyvrátil mohutný strom. Nikomu se naštěstí nic nestalo, informuje na svých webových stránkách list Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vzrostlý strom málem spadl na chodce v LondýněVideo: Andrew Thomas, AP

 
Článek

Dramatický incident zachytila kamera v autě 41letého Andrew Thomase, který místem projížděl se svou přítelkyní. Oba viděli, jak se strom vyvrátil doslova vteřinu předtím, než pod ním dvojice prošla.

„Bylo to pro mě hrozivé. Ten pár měl takové štěstí... Člověk, který pořád kouká do mobilu, by byl mrtvý,“ popsala přítelkyně muže. „Pro mě bylo největším šokem to, v jakém stavu strom byl. Zajímalo by mě, kdy ho někdo kontroloval,“ uvedl Thomas, který pracuje jako manažer zdraví a bezpečnosti.

Spolu s partnerkou okamžitě informoval policii, která následně uvedla, že nikdo nebyl zraněn. Podle serveru Mirror se jednalo o vzrostlý dub. Velkou Británii v posledních dnech bičoval silný vítr, jeho rychlost dosahovala až k 90 kilometrům za hodinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám