Hlavní obsah

Na auto v Bangkoku spadl 46tunový kontejner, řidič jako zázrakem přežil

Dvaačtyřicetiletý Worawut Yuyatmak se v neděli takříkajíc podruhé narodil. Na jeho vůz se v hlavním thajském městě Bangkoku převrátil kamión převážející desítky tun vážící kontejner. Muž z kompletně zdemolovaného auta vyvázl pouze s lehkým zraněním, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Na auto spadl naplněný přepravní kontejner.

Článek

Woravut byl zrovna na cestě domů, když se proti němu na jedné z křižovatek vyřítil kamión, jehož řidič ztratil kontrolu nad řízením.

„Jakmile jsem ho uviděl, okamžitě jsem zastavil. Jel ale strašně rychle. Když kontejner padal přímo na mě, stihl jsem jen rychle přeskočit na sedadlo vedle řidiče a skrčit se,“ popsal situaci.

Naplněný přepravní kontejner vážící asi 46 tun jeho vůz téměř srovnal se zemí, Woravut přesto vyvázl pouze s lehkým zraněním.

Na záchranáře troubil, aby dal najevo, že je naživu. Na vysvobození čekal tři hodiny a ihned poté byl odvezen do nemocnice. Nehoda se stala pouhých zhruba sto metrů od jeho domu.

„Viděl jsem, jak moje auto vypadalo. Nikdo nechápe, jak jsem mohl přežít,” uvedl šťastlivec. Podle něj mu pomohlo, že byl na školení o tom, jak se při nehodách chránit a že v dané chvíli neztratil hlavu. „Kdybych zůstal sedět na místě, dopadl bych hůř,“ poznamenal.

Třiatřicetiletý řidič kamiónu Narong Wongpen vyfasoval pokutu ve výši šesti tisíc bahtů (přes čtyři tisíce korun) a zákaz řízení na dobu šest měsíců.

Reklama

Výběr článků

Načítám