Hlavní obsah

Myslela si, že vyhrála 100 tisíc. Bylo to 100 miliónů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi veselé svátky prožívá Britka Jenn Burstonová, která krátce před Vánocemi vyhrála v loterii tři milióny liber (zhruba 105 miliónů korun). Původně si přitom myslela, že si přišla jen na tři tisíce liber.

Foto: Profimedia.cz

Jenn Burstonová s manželem a výherními čísly

Článek

Sedmadvacetiletá žena hrála on-line hru Lucky Dip loterie Euromillions, protože jackpot byl lákavých 15 miliónů liber. Všech šest čísel sice netrefila, ale i pět jí stačilo na výhru, o kterou se podělila se čtyřmi dalšími výherci. Vyhrála tak tři milióny liber, ale v první chvíli si myslela, že to je částka mnohem nižší.

„Přihlásila jsem se na mobilu a ukázalo mi to, že jsem vítězkou. Říkala jsem si, že jsem vyhrála tři tisíce liber, tak jsem vzala telefon a šla to ukázat svému manželovi,“ řekla Britka serveru MailOnline.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Společně se svým mužem luštili informace na displeji, ten na ně byl ale příliš malý, tak si došli pro tablet a konečně zjistili, jaká je výhra doopravdy.

V noci toho moc nenaspala

„Jakmile jsme zjistili, že to jsou tři milióny liber, nevěděli jsme co dál. Tak jsme zavolali rodičům. Muselo už být po jedenácté,“ dodala Burstonová.

Spánku si tu noc moc neužila, neustále totiž zírala na svůj mobil. O pár hodin později jí od loterijní společnosti přišel e-mail potvrzující výhru, i tak ale neustále kontrolovala, zda se jí to jen nezdá.

Když si pak přebrala symbolický šek, svěřila se, že část peněz plánuje investovat do nového domu pro svou rozrůstající se rodinu. S manželem totiž mají dvě děti a jejich současný dům už přestával stačit. Kromě případné další dovolené ale žádné větší plány na naložení s penězi nemá.

Reklama

Výběr článků

Načítám