Hlavní obsah

Myš způsobila mezistátní poplach

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WELLINGTON

Kvůli myši zalarmovala australská policie své protějšky z Wellingtonu na Novém Zélandu, kteří jsou vzdáleni až 2300 kilometrů. Důvodem byl pouhý telefonát dvou žen, z nichž jednu vyplašil pobíhající hlodavec.

Článek

Původkyní poplachu byla Australanka, která zrovna telefonovala se svou matkou. Ta náhle začala křičet a upustila sluchátko. Žena, která netušila, co se na druhé straně děje, ihned informovala tamní policii. Jelikož její matka bydlí až na Novém Zélandě, australští policisté museli vyburcovat své kolegy ve Wellingotnu.

Když se wellingtonská policie dostala do domu ženy, našla ji, jak se vzpamatovává ze šoku. Vystrašila ji přitom myš, která běhala po patře, napsal v úterý list Dominion Post.

"Byla jsem z toho naprosto zděšená," uvedla rozpačitě. "Cítila jsem se tak hloupě," doplnila po zásahu policistů. Možná právě proto si vydobyla, aby její identita zůstala v anonymitě. 

Reklama

Související články

Myš vykrádala v obchodě pokladnu

Kriminalisté z rakouského Villachu teprve po nasazení nejmodernější techniky rozlouskli případ záhadného mizení bankovek z pokladny místního obchodníka....

Výběr článků

Načítám