Hlavní obsah

Muže přejelo vlastní auto. Dostal za to pokutu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lynn

Když člověk nemá den, tak je lepší zůstat pod peřinou a nechodit nikam ven. Toto moudro bude mít příště jistě na paměti čtyřicetiletý Brian Reynolds z amerického Massachusetts. Jakoby nestačilo, že mu jeho vůz přejel nohu, policisté ho za kuriózní nehodu ještě pokutovali.

Foto: Profimedia.cz

Muže přejel vlastní vůz Chevrolet. Ilustrační foto

Článek

Na toto pondělí nebude vzpomínat v dobrém chlapík z amerického městečka Lynn. Policie jej našla na zemi zraněného poté, co jej přejel jeho vlastní pick-up. Do rány mu však muži zákona přisypali ještě trochu soli, když mu dali za bizarní nehodu pokutu 35 dolarů (685 korun). Informoval o tom web Boston.com.

Reynolds řekl policistům, že jel pomaličku z drobného kopce, když jeho vozidlu z roku 1987 selhaly brzdy. Řidič tedy otevřel dveře, vystrčil z nich nohu a snažil se vůz zastavit svou končetinou. Tato metoda ovšem selhala a on se snažil vjet na blízký násep. Při svém snažení ovšem vypadl z auta, které mu navíc přejelo levou nohu a následně vjelo do blízkého hydrantu.

Policisté muži nedali pokutu za samotnou nehodu, ale za "provozování porouchaného vybavení".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám