Hlavní obsah

Muž z Pákistánu sní textil, sklo i porcelán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ISLÁMÁBÁD

Opravdu pozoruhodné stravovací návyky si osvojil Pakistánec Allah Vasajo. Sní doslova všechno - kusy koberce, žárovky, sklo, dřevo i trávu a nepohrdne dokonce ani normálním jídlem, zvláště když je ho hodně. přesto netrpí nadváhou, jen se kvůli svým choutkám nemůže oženit.

Foto: Josef Bouda (archiv)

Karel Gott revival Morava.

Článek

Pětapadesátiletý muž z městečka Pingrio tvrdí, že už měl vyhlédnuto několik manželek, ale všechny snahy o námluvy prý nakonec zkrachovaly, když potenciální příbuzní viděli, co a jak dokáže spořádat. Vasajo si myslí, že se báli, že by někdy mohl dostat chuť i na manželku a sníst i ji.

Když má Allah možnost, spořádá obrovské porce i normální stravy. Nedávno podle zpravodajského serveru Ananova hodoval v jednom pětihvězdičkovém hotelu v Karáčí a svůj talíř si nechal vrchovatě naložit patnáctkrát. Vypráví se, že po hodech v hotelu odešel jinam, aby se nepozorovaně dorazil žárovkami, sklem a rozlámanými čajovými šálky.

Žaludek je v pořádku

Nemá strach, že by se zranil a pořezal si rty a ústa. To se mu prý nikdy nestalo. Žaludek ho nikdy nebolel a nemá ani ponětí, co jsou zažívací potíže. "Všechna jídla, veškerá potrava mi chutná stejně. Jím koberce, šálky, talíře, mísy, kusy skla, slepice, kuřata i trávu se stejnou vervou," svěřil se někdejší nádeník pákistánskému listu Dawn

Vasajo si nechal i zrentgenovat žaludek, ale lékařská prohlídka neodhalila nic neobvyklého. Je také hodně hrdý na skutečnost, že i když jí doslova jako pohádkový Otesánek, nemá žádné břicho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám