Hlavní obsah

Muž z Hongkongu se zasnoubil se silikonovou pannou, kupuje jí luxusní dárky

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestatřicetiletý muž z Hongkongu se letos v lednu po roční „známosti“ zasnoubil. Na tom by nebylo nic tak zvláštního. Jenže jeho vyvolenou se stala silikonová panna. Říká jí něžně Mochi a zahrnuje ji luxusními dárky. Od výrobce dostal k zásnubám zdarma její náhradní hlavu, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sie a jeho silikonová panna MochiVideo: Reuters

 
Článek

Tchien-žung Sie žije spolu se svými rodiči a s Mochi v jednom bytě. Po několika předchozích vztazích se živými dívkami, které skončily neúspěchem, v říjnu 2019 konečně našel svou lásku.

Svou vášeň pro realisticky vypadající figuríny objevil už před deseti lety. Tehdy si ale žádnou umělou pannu nemohl dovolit. Byly nad jeho finanční možnosti. Mochi nakonec našel na internetu v přepočtu za 33 tisíc korun a před nedávnem se s ní zasnoubil za účasti rodiny a přátel.

Jeho snoubenka sedí každou noc na židli u jeho postele, k žádným intimnostem prý nikdy nedošlo. Dokonce ji ani nepolíbil, protože se obává, že by sliny mohly poškodil její jemný silikonový povrch. Každý večer ji také otírá vlhkým hadříkem.

Tisíc bodů ze sta

„Vážím si Mochi a chci ji jen jako společnici. Předtím jsem měl lidské přítelkyně, ale teď mě zajímají jen umělé panny. Nikdy jsem s ní ale neměl sex,“ popsal svůj vztah Sie. „Moje bývalá dívka pořád koukala do mobilu, ale s Mochi je to jiné. Ta mi věnuje celou svou pozornost,“ dodal.

Za to ji zahrnuje dárky, jako třeba iPhonem 12. Rovněž jí pořídil více než 20 luxusních šatů a přes deset párů bot. Na nákupy bere Mochi s sebou. Že na něj lidé zírají mu nevadí. Jeho láska k figuríně je tak velká, že ho její výrobce pozval k sobě do továrny a věnoval mu jako dar náhradní hlavu.

„Kdybych měl Mochi ohodnotit od 1 do 100, dal bych jí 1000! Od dob, kdy přišla ke mně domů a začala se mnou před více než rokem žít, to nikdy nebylo stresující, vždycky to bylo štěstí.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám