Hlavní obsah

Muž vylezl na vysoký sloup zachránit kocoura, ale ten seskočil a odešel domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kocour Coco odmítl ponížení nechat se zachránit ze sloupu elektrického vedení a raději seskočil sám. Po chvíli se vrátil domů a tvářil se, jako by se nic nestalo.

Kocour se nenechal zachránit, skočil ze sloupu a odešel domů.Video: Alice Reid/AMAZING ANIMALS+/TMX, AP

 
Článek

Kocour Coco šéfuje domácnosti Alice Reidové z ostrova Newfoudland, ale občas se i on dostane do potíží. Naposledy jej 4. prosince prohnal jeden z místních psů a Coco před ním vyšplhal na vysoký sloup elektrického vedení, odkud neuměl slézt.

Po dvou hodinách úpěnlivého naříkání dorazil pracovník místních komunálních služeb a jal se šplhat nahoru, aby Coca zachránil. Ale když byl již zcela nahoře, kocour se odrazil, seskočil dolů a dal se na útěk.

Alice Reidová však uvedla, že se Coco zanedlouho objevil doma a jako zázrakem neutrpěl při skoku naprosto žádná zranění. „V životě by mě nenapadlo, že sám skočí dolů,“ řekla později webu CTV News.

Vzápětí také sdělila, že po návratu domů se Coco choval jako vždycky. „Vyšel po schodech a pokračoval dál dovnitř. Pak si lehl na zem a začal se mýt, jako kdyby se vůbec nic nestalo,“ popsala Alice Reidová.

Ale dodala, že nyní má Coco dočasné domácí vězení, aby se mu venku nestalo něco podobného. „Pláče, že chce ven, ale já se ho snažím držet co nejvíce v domě,“ nastínila Alice Cocův současný režim.

Reklama

Výběr článků

Načítám