Hlavní obsah

Muž si nechal na obličej vytetovat lebku, následoval rozchod s přítelkyní

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Závislost na tetování může někdy člověku zatemnit mozek, vyprávět by o tom mohla i Angličanka Catherine, jejíž přítel si na obličej nechal vytetovat lebku. Sedmadvacetiletý Jezza Deon, který si nechává říkat „Mad Dog Deon“ (vzteklý pes Deon) a jehož tělo pokrývají již desítky vytetovaných obrázků, je ze svého nového vzhledu nadšený. Jeho partnerka však stejné pocity rozhodně nesdílela a rozešla se s ním.

Článek

Catherine se svým bývalým partnerem vystoupili na její popud i v talk show Jeremy Kylea s názvem Jak si mohl můj přítel zohyzdit svou vlastní tvář. Žena ve vysílání na televizní stanici ITV1 přiznala, že si zpočátku myslela, že Deon s extrémním tetováním na obličeji jen žertuje. Bohužel pro ni, opak byl pravdou.

Ačkoli se Mad Dog snažil hájit ze všech sil, že jej nezajímá, co si o něm kdo myslí a že si může dělat, co chce, názor jeho přítelkyně a většiny lidí z publika podpořil i samotný moderátor, když pronesl: „Nejde mi na rozum, proč si někdo nechá na obličej vytetovat lebku.“

„Co je na tom špatného? Uvnitř jsem pořád stejná osobnost. Je mi jedno, jak vypadám. Jsem, kdo jsem a lidé mě tak musí brát,“ opáčil mladý muž, který si správnost svého rozhodnutí nenechal nikterak vymluvit.

V následujících minutách navíc vyšlo najevo, že byl Mad Fog své partnerce nejspíš nevěrný. To už byla na Catherine moc a raději se s podivínem v televizní show rovnou rozešla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám