Hlavní obsah

Fanatik do tetování si nechal vstříknout inkoust i do očí a jazyku

Novinky, Dagmar Plecháčová
Portland

O Mattu Goneovi z amerického Portlandu se dá s přehledem říci, že je opravdový blázen do tetování. Ačkoli jehlu s inkoustem poznalo již 98 procent kůže na jeho těle, jemu to bylo pořád málo. Rozhodl se proto nechat si aplikovat modrou a zelenou barvu do obou očí a do jazyku.

Foto: Profimedia.cz

Američan po aplikaci modré a zelené barvy do očí

Článek

Američan si nechal přidat barvu do očních bělm, ale podle lékařů zašel se svou vášní příliš daleko. I samotná aplikace často skýtá řadu nebezpečí. Hrozí mu infekce, která může vést k oslepnutí. Gone by dokonce mohl o oči i přijít.

„Rizika spojená s výskytem jehly v takové blízkosti duhovky a zorničky jsou velice vážná,“ potvrdil oftalmolog z portlandské kliniky Douglas Meier.

Foto: Profimedia.cz

Matt se svou šachovnicí na obličeji těsně předtím, než si nechal potetovat i oční bělma.

Foto: Profimedia.cz

Jedno modré a druhé zelené oční bělmo.

„Kdysi jsem vůbec netušil, jak daleko bych mohl zajít. Tohle je asi ta hranice, kam se člověk ještě může dostat,“ uvedl Gone, který si byl prý všech rizik předem dobře vědom a nyní je rád, že to udělal a nenechal se odradit.

„Já měl štěstí, ale to riziko je na každém zvlášť a já nebudu ten, kdo někomu pomůže. Udělal jsem to pro sebe. Je to moje tělo,“ řekl Američan, který si první tetování nechal udělat ve 22 letech a od té doby nepřestal.

„Díky tetování necítím nenávist ke svému tělu, ale zdá se, že moje tělo může nenávidět mě,“ dodal.

Foto: Profimedia.cz

Matt Gone dal dosud za svá tetování téměř 750 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Američanův barevný jazyk a zlaté zuby.

Reklama

Výběr článků

Načítám