Hlavní obsah

Muž se vymočil kolegovi do pití

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zaměstnanec mohutné americké společnosti v Boonville se pokusil o legraci a vymočil se do kávového šálku svého kolegy. Za chlapeckou rozpustilost nyní zaplatí tučnou pokutu.

Foto: Aleš Plevka

Populární zpěvák si publikum omotal kolem prstu nejen svým bezvadným zpěvem, ale i naprosto civilním a nestrojeným vystupováním.

Článek

"Asi si chtěl označkovat své území," okomentoval špatný vtip postižený spolupracovník, který při pití pocítil zvláštní příchuť jinak lahodného moku. Nebyl však schopen ihned vypovědět, co se přesně v nápoji skrývá. Složení odhalil až chemický rozbor a potvrdil, že se v kávě nachází lidská moč.

Msta kvůli názorovým neshodám

Vyšetřování potvrdilo, že do nádoby se skutečně vymočil 22letý David Weiler, který již delší dobu svého kolegu škádlil, v inkriminovaný den ho měl prý šikanovat a slovně napadat kvůli odborářské záležitosti, napsal zpravodajský server Ananova.

Kancelář šerifa ve státu New York nyní močícího škůdce obviňuje z toho, že Weiler nepovoleně zasáhl do složení pochutin a ohrozil tak zdraví člověka.

Civilní letecká společnost se sídlem v New Yorku nedávno zaznamenala podobný případ. Tehdy byl obviněný odsouzen k trestu v délce třiceti dnů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám