Hlavní obsah

Muž nabízí zdarma bydlení tomu, kdo mu bude v kostýmu dělat mrože

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brighton

Velmi netradiční nabídka se minulé úterý objevila na britských inzertních stránkách Gumtree. Nájemce v ní nabízí zdarma bydlení v Brightonu, má však podmínku. Nájemník musí dvě hodiny denně v realistickém kostýmu předstírat, že je mrož, uvedl server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Nájemník se bude muset chovat jako mrož

Článek

Inzerent nabízí prostorný dvoulůžkový pokoj s možností využívat celou domácnost. Pro budoucího nájemníka už vyrobil mroží převlek, který prý padne jedinci průměrných proporcí.

„V kostýmu musíte být mrožem - nesmíte mluvit lidskou řečí a veškerá komunikace musí být vedena pomocí mrožích zvuků,“ uvádí se v inzerátu. Zájemce dále bude muset chytat a jíst ryby a kraby, které mu majitel bude příležitostně házet v době, kdy bude nájemník imitovat zvíře.

Dosud nejmenovaný inzerent je v důchodu, před tím ale vedl dlouhý a velmi zajímavý život. Část z něj při tom strávil u pobřeží Aljašky ve společnosti mrože Gregoryho. S ním prý navázal úzké přátelství.

BEZ KOMENTÁŘE: Nájemník se bude muset chovat jako mrož

Majitel domu si chce všechny uchazeče o bydlení předem vyzkoušet, a to včetně zvukových projevů.

Reklama

Výběr článků

Načítám