Hlavní obsah

Muž má bizarně upravený obličej a jazyk, na ulici děsí kolemjdoucí

– Kanada
Novinky, vrb

Při pohledu na Kanaďana, který si říká Pauly Unstoppable, děti křičí hrůzou a na dospělé jdou mrákoty. Má tak bizarně upravený obličej, že by v domě hrůzy mohl zaujmout post nejděsivějšího obyvatele.

Muž má bizarně upravený obličej a jazyk, na ulici děsí kolemjdoucí

 
Článek

Pauly Unstoppable je ve světě bizarních bolestivých procedur jako doma. Má nespočet tetování, mnoho brandingů (vypalování ornamentů do kůže), podkožní implantáty a především tolik piercingů a extrémních úprav obličeje, kolik mu jen tento prostor lidského těla dovolí. Nechal si také chirurgicky rozříznout jazyk, aby dosáhl efektu ještěrčího jazyka, který je mezi vyznavači těchto procedur velmi populární.

"Mám předky mezi indickými domorodými kmeny a už od malička vyznávám tuto kulturu. V sedmi letech jsem si propíchnul uši a v jedenácti jsem si do dírek v nich začal vkládat stále větší a větší předměty. Hned na to jsem si jehlou od šicího stroje probodnul nosní přepážku. Postupně jsem si také zvětšil nosní dírky, ale tady nemohu šperky nosit pořád, protože to je velice bolestivá záležitost, " říká.

O tom, že mladý muž podléhá silným masochistickým sklonům, není pochyb. Mnoho bizarních a bolestivých úprav svého těla zrealizoval sám, za pomoci domácích nástrojů. Podle lékařů má neskutečné štěstí, že se nebezpečně neporanil nebo nedostal otravu krve. Tento otrlý nadšenec bodyartu byl také jedním z prvních, kteří si experimentálně nechali vpíchnout modrou barvu do bělma očí.

"Lidé mi říkají, že je absurdní, jak jsem si zničil svou tvář. Ale já si myslím opak. V životě jsem se už několikrát ocitl na pokraji smrti, dokonce jsem se pokusil o sebevraždu a tohle je věc, která mi pomohla najít sebe sama. Normálně žiju, pracuju a cítím se tak dobře," dodává extravagantní muž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám