Hlavní obsah

Muž, kterému se nechtělo do práce, se zavřel do skříně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Zaměstnanec německé firmy, kterému se nechtělo do práce, vyvolal paniku. Hledat ho musela policie, která zmizelého našla ukrytého ve skříni.

Foto: David Ficner
Článek

Němec, který se nedostavil do zaměstnání, vzbudil velkou pozornost. Majitel firmy, kde muž pracoval, se svého zaměstnance několikrát snažil telefonicky zastihnout, ale marně, uvedl kanadský deník Matin.

Policie našla muže ve skříni

Jelikož "ztracený" zaměstnanec patřil k nejpečlivějším a nejdochvilnějším osobám ve firmě, byla raději upozorněna policie. Ta musela vypáčit zámek u mužových dveří a Němce, kterého jeho šéf považoval za zmizelého, skutečně doma našla, ovšem zavřeného ve skříni mezi kabáty a košilemi.

Poté, co byl Němec ze skříně vyproštěn, přiznal, že se do ní vědomě ukryl, aby nemusel jít do kanceláře. Policii vysvětlil, že již nemohl čelit každodennímu stereotypu a potřeboval chvíli klid a ticho. Proč se však vymočil do šálku na kávu, který policie v bytě našla, vysvětlit již nedovedl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám