Hlavní obsah

Muž dostal v jeden den 287 stejných dopisů z banky

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Muž z městečka Runcorn v britského hrabství Cheshire obdržel 287 dopisů potvrzujících zrušení jeho kreditní karty. Všechny dopisy na něj čekaly u jeho poštovní schránky, dovnitř se nevešly. John Tiemens byl zkonfrontován s hromadou dopisů z banky Capital One, když se vrátil domů z práce. O případu informoval deník Daily Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Muž dostal obálky rovnou svázané.

Článek

Devětadvacetiletý manažer John Tiemens nejdříve vůbec nechápal, co se to děje. "Opravdu jsem byl úplně mimo. Poté jsem si vzal nějaké z těch dopisů a za několik momentů jsem poznal, že jsou všechny identické," řekl Tiemens.

"Bylo tam tolik dopisů, že se je pošťák rozhodl převázat elastickými páskami, aby je vůbec mohl doručit," řekl pobaveně muž a dodal, že je mu poštovního doručovatele líto, že musel takovou hromadu vůbec doručovat. "Bylo to jako kdyby musel nést dopisy ještě pro jednu ulici," konstatoval Tiemens.

John Tiemens se rozhodl svou kreditní kartu zrušit, jelikož dostal od jiné banky daleko výhodnější nabídku, která by pro něj znamenala levnější líbánky s jeho o28letou snoubenkou Louise Marlandovou.

Mluvčí banky Capital One se za situaci omluvil a z chyby obvinil závadu v jednom počítači na nottinghamské centrále.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám