Hlavní obsah

Mrtvola vypadla z rakve přímo do hrobu, hrobník spadl za ní

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrozný zážitek měli příbuzní 52leté ženy, která zemřela v maďarské obci Jászfényszaru 70 kilometrů severovýchodně od Budapešti. Hrobníci při pohřbu manipulovali s rakví tak nešťastně, že jim upadla a rozbila se. Mrtvola vypadla přímo do hrobu a jeden z hrobníků spadl za ní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O události informoval deník Blikk syn zesnulé Zsolt Palocz s tím, že případ se stal před několika dny. „Byl to hrozný zážitek. Jako kdyby nestačilo, že jsme společně se sourozenci ztratili matku ve věku 52 let po dlouhé a těžké nemoci. Ještě jsme museli být svědky toho, jak zneuctili její tělo a tím i celou rodinu,“ řekl Zsolt.

Hrobníci na nešťastnou událost reagovali tak, že kolegu vytáhli z hrobu a příbuzné odehnali od hrobu, který rychle zasypali. „Když nás pustili zpět ke hrobu, už bylo vše upravené. Rozhodli jsme se podat trestní oznámení na policii,“ dodal Zsolt.

Šokovaná rodina zjistila, že už rok pláče na špatném hrobě

Koktejl

Správce hřbitova připustil určité chyby při zmíněném pohřbu, ale tvrdí, že nebyly natolik dramatické, jak je líčili členové rodiny.

„Už jsem z toho celého vynervovaný, ani spát nemůžu. Vím, že na tom pohřbu nebylo vše v pořádku, ale tvrzení členů rodiny zesnulé jsou přehnaná. Už se k tomu nebudu vyjadřovat, ať každý věří tomu, čemu chce,“ uzavřel správce hřbitova, jehož jméno deník Blikk neuvedl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám