Hlavní obsah

Moderátorka hitparády Kateřina Kristelová na Primě končí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Kateřina Kristelová se rozhodla ukončit své působení v hudebním pořadu T-music, který uvádí televize Prima. Diváci ji v televizi Prima uvidí jen do srpna letošního roku. Novinky o tom informovala mluvčí Primy Jana Malíková.

Článek

"Tomuto projektu jsem velmi vděčná za bezproblémovou spolupráci a za zkušenosti. Věnovala jsem se mu více než rok s plným nasazením, ale rok je dlouhá doba a už cítím potřebu změny," vysvětila Kristelová.

"Zvažuji další zajímavé nabídky k moderování televizních pořadů, které jsou hlavním důvodem mého odchodu," doplnila. Kateřina podle informací Novinek dostala dvě nabídky v konkurenčních českých televizích a navíc jednu na práci v zahraničí. Do konce prázdnin se musí pro jednu z nich rozhodnout.

"Navíc se potřebuji zaměřit i na své studium 3. ročníku vysoké školy. Přestože se uvidím se svými diváky v hitparádě ještě celé léto, děkuji všem za dosavadní projevovanou přízeň a těším se na setkání u dalšího televizního projektu v blízké budoucnosti," doplnila ve svém prohlášení Kristelová. 

"Katce budeme držet v jejím dalším směřování palce a nechceme jí bránit v jejích dalších aktivitách. Nás nyní čeká výběr nového moderátora pořadu T-music, kterého naši diváci uvidí na svých televizních obrazovkách na přelomu srpna a září," uvedl Petr Nezval, šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV. 

Z Primy odchází také herec a moderátor Tomáš Krejčíř, který je známý jako Adam ze seriálu Rodinná pouta. Dříve také moderoval Prima jízdu. Nyní bude hrát v seriálu Novy Ordinace v růžové zahradě, který se začne vysílat na podzim. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám