Hlavní obsah

Moderátor: Spearsová patří k hloupějším lidem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Nemilého vyhodnocení svého IQ se dočkala od moderátora britské televizní show popová princezna Britney Spearsová. S Eamonnem Holmesem totiž na kanále ITV v ranní show GMTV předvedla nejhorší interview ve své kariéře vůbec.

Foto: Eugenie Hančarová

Jan Řehounek (vlevo) na vernisáži v Muzeu klasického knihařství v Rožďalovicích

Článek

Moderátor show si nebral servítky a klidně o Britney prohlásil, že je evidentní, že nepatří mezi nejinteligentnější celebrity.

"Omlouvám se, ale je jedním z těch lidí, kteří dělají interview a dívají se nepřítomně přes vaše rameno na lidi, kteří jim radí, co mají říkat," řekl moderátor.

"Myslím, že její problém je v tom, že není příliš inteligentní. Skutečně neví, co má říkat. Když jí vybídnete, ať vám prozradí něco o nové nahrávce, tak odpoví, že je cool, dobrá a zábavná. Na všechno odpovídá pořád stejně," dodal moderátor, podle nějž byla zpěvačka velmi arogantní a bezduchá.

Spearsová se provdala loni v září za tanečníka Kevina Federlineho. [celá zpráva] Krátce nato prohlásila, že se chce stát brzy matkou, odpočinout si od zpívání [celá zpráva] a místo toho začít natáčet filmy či navrhovat módu.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se provdala za tanečníka

Popová hvězda Britney Spearsová se v noci ze soboty na neděli údajně vdala za tanečníka Kevina Federlineho během soukromého obřadu v Kalifornii. V pondělí...

Britský tisk: Britney Spearsová otěhotněla

Americká popová hvězda Britney Spearsová, která se nedávno podruhé provdala, prozradila svým přátelům, že čeká své první dítě. Oznámil to britský nedělník...

Britney Spearsová si naordinovala pauzu

Americká zpěvačka Britney Spearsová prostřednictvím svých internetových stránek prohlásila, že si naplánuje přestávku, aby si mohla užívat plně života....

Výběr článků

Načítám