Hlavní obsah

Modelky řeší jarní únavu obměnou šatníku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Přestože mnozí lidé trpí depresemi a jarní únavou, modelky Kateřina Stočesová, Michaela Salačová či Jitka Kocurová vnímají první sluneční paprsky a ptačí zpěv spíše jako úlevu.

Článek

"Pozoruji sama na sobě, že se víc usmívám, že mám větší radost ze života," řekla Stočesová. Čtyřiadvacetileté blonďaté modelce se prý na jaru nejvíce líbí "odlehčení v oblečení". "Konečně začnu nosit lehčí a vzdušnější věci a nebudu zahalená k kožichu," těší se blonďatá krasavice.

Odkládání svršků se naopak vymstilo Jitce Kocurové, kterou od začátku jara škrábe v krku a obtěžuje rýma. "Odkládala jsem tak rychle, až jsem to přehnala. Teď se dopuji vitamíny," uvedla modelka, které má však zaručený recept na zlepšení nálady při každém počasí. "Měním oblečení. Zkrátka si na sebe vezmu pestré barvy a hned je mi dobře."

Důležitá je i relaxace

Šatníkem se na jaře zaobírá i modelka Michaela Salačová. "Jaro je vždycky příjemnější než zima, znamená změnu. Já už zkrátila účes a teď se chystám na obměnu šatníku - určitě ještě přikoupím nějaké nové hadříky," uvedla Miss ČR 2000.

Kromě změny vizáže pomůže proti stresu a jarní únavě i dostatek práce a relaxace, přiznávají modelky. Jaro a podzim jsou pro modelky měsíce, kdy mají diáře plné. Naopak v létě se relaxuje. Kocurová ale tvrdí, že nic se nemá přehánět a když si tělo řekne, vyrazí na golf třeba uprostřed dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám