Hlavní obsah

Modelka Kate Mossová je těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pětatřicetiletá modelka Kate Mossová je těhotná. Zatím to odmítala přiznat a na veřejnosti kryla rostoucí bříško volnými oděvy, nyní o svém těhotenství už se svými nejbližšími hovoří. Britská supermodelka letos v srpnu porodí své prvorozené dceři Lile Grace sourozence. Otcem nenarozeného dítěte je současný partner modelky Jamie Hince.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová

Článek

„Je to pravda. Kate je těhotná. A má z té zprávy ohromnou radost. Už překonala dvanáctý týden těhotenství, takže o tom začíná konečně mluvit,“ zdůvodnila modelčino dosavadní mlčení její kamarádka.

Šestiletou dceru Lilu Grace má Kate s vydavatelem Jeffersonem Hackem, druhé těhotenství prý počala s rockerem Jamiem Hincem, s nímž randí od loňského března.

Zdroj blízký 39letému kytaristovi skupiny The Kills svěřil: „Je opravdu nadšený z toho, že bude otcem. Velmi si rozumí s Lilou Grace a je unešený z Kate. Oba dva jsou si teď bližší než kdykoli předtím. Ona už tak nechodí na večírky, jak byla zvyklá, ale když někam vyrazí, on ji chrání svou rukou kolem ramen.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám